fbpx

Reviews

Toen we de tijger gingen gebruiken was ik zeer aangenaam verrast! Hij heeft een zachte, korte vacht, die je kunt verwijderen en met de hand kunt wassen. Kwaliteitsproduct!

Senara Fath

Mijn dochter houdt van paarden boven alles. Vorig jaar kreeg ze een paard met Kerstmis, beide zijn sindsdien onafscheidelijk ❤️. Elke dag !!! wordt schoongemaakt, gevoed en gekust en nog eens gekust !!! Ze verkleedt zich als een prinses en rijdt juichend rond.

Nimue

Onze dochter is helemaal happy met haar eigen ‘paard’ ze borstels hem elke dag geeft hem een deken als het koud is en blijft hem maar kusjes geven! Een beter cadeau was er niet voor haar 3e verjaardag

Lan Jonkergiuw-van der Pas

Wij zijn heel blij met de komst van het Animal-Riding paardje. Zowel mijn zoon van 8 als mijn dochter van bijna 4 hebben er veel plezier van. Ik kan het paard niet meer wegdenken!

Nathalie Mulckhuijse Hoekema

Mijn dochter heeft in de zomervakantie voor het eerst op een pony gereden en is sindsdien helemaal dol op paarden. Overal waar we paarden of pony’s tegenkomen is zij altijd degene die ze als eerste ziet. Haar enthousiasme werd nog groter toen ze begin vorige maand een kei leuk paard op wielen van Animal Riding kreeg voor thuis.

Volgmama

Een paar jaar geleden kreeg mijn kind het paard cadeau en nog steeds is dit haar favoriete speelgoed! We kochten ook een poetskoffer, wat het plezier nog groter maakte.

Virginia

Het paard was het perfecte kerstcadeau voor onze dochter (4 jaar)! Ze had het meteen onder de knie. Zelfs onze zoon (2,5 jaar) kan het nu net zo goed doen als de grote 🙂

Andrea